Impresii Conferinta Femei Mamaia 2011

Elena Paşcalău – Oradea

,,Am plecat la Conferinţa de la Mamaia cu inima puţin strânsă, dar şi cu  multă nădejde, cu intuiţia că voi găsi răspunsuri la multe întrebări rămase timp îndelungat fără răspuns. Iar Dumnezeu m-a copleşit, întrucât am revenit de la conferinţă înviorată, pe deplin zidită în credinţă şi cu un nou orizont spiritual. Am înţeles odată pentru totdeauna că am o valoare unică în ochii Mântuitorului meu, că sunt destinată a fi biruitoare prin El şi împreună cu El, dacă îmi fac cu credincioşie partea mea de ascultare de El şi de voia sa suverană.
Am revenit acasă cu forţe sporite pentru a-L sluji pe Domnul meu, familia mea şi biserica în care m-a plasat El.”

Delia Mureşan – Cluj

,,Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a făcut parte de acest favor de a fi fost părtaşă la Conferinţa Naţională a Femeilor de la Mamaia . Cele cinci zile petrecute acolo au fost zile ce vor rămâne ca o piatră de hotar în viaţa mea, sunt zile de care îmi voi aminti mereu cu plăcere întrucât învăţătura oferită acolo a fost foarte potrivită cu nevoile şi aşteptările mele.
Mi-am descoperit noua mea identitate în Hristos, mi-am analizat viaţa în lumina Cuvântului lui Dumnezeu, am primit un nume nou şi am fost conştientizată de necesitatea purtătii armurii spirituale pentru a fi biruitoare în războiul spiritual pe care îl avem de purtat fiecare dintre noi.
Îi dau slavă Domnului pentru faptul că El m-a cuprins în planul Său minunat, că pentru mine are un viitor şi o nădejde, că nu sunt o victimă a împrejurărilor, ci, dimpotrivă, sunt chemată să umblu în biruinţa câştigată de Hristos odată pentru totdeauna la cruce.
Aştept cu nerăbdare următoarea conferinţă şi-L rog pe Dumnezeu să binecuvânteze, să inspire pe mai departe şi să răsplătească efortul şi dăruirea organizatorilor.”

Monica Urs, Lipova

,,Mi-au plăcut mult sesiunile pline de învăţături biblice ţinute de vorbitoare înzestrate de Dumnezeu cu darul instruirii şi transmiterii Cuvântului lui Dumnezeu. Aş avea multe de mărturisit, dar vreau să o amintesc aici pe Elena Nini care ne-a învăţat, printre altele, să proclamăm cu putere în propriul nostru auz în fiecare zi ,,făgăduinţele Lui nespus de mari şi scumpe”, promisiunile veşnice ale lui Dumnezeu pentru noi. Dintre acestea îmi amintesc acum una de mare preţ:,, Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde” (Ieremia 29:11).
Astfel, în fiecare dimineaţă, plec de acasă doar după ce m-am rugat în acest mod cu totul nou, adică după ce am făcut o rugăciune conexată cu proclamarea adevărurilor Cuvântului lui Dumnezeu pentru mine. Bunăoară, chiar şi azi dimineaţă am proclamat că sunt fericită, că sunt împlinită pe deplin şi că am  o nouă identitate în Cristos. Îi mulţumesc zilnic Domnului meu pentru minunile Lui din viaţa mea, pentru că harul Lui este mereu îmbelşugat pentru mine, paharul meu este plin de dă peste el şi ştiu că, orice
s-ar întâmpla, El este la cârma vieţii mele şi nimic din ceea ce El nu vrea nu mă poate atinge. Înainte de a pleca din casă îmi spun cu glas tare: ,,Azi proclam în viaţa mea sănătate şi bucurie şi belşug de îndurare din partea Domnului meu. Îi mulţumesc că respir, că văd lumina soarelui, că văd cum cresc plantele în grădina şi în sera mea, Îi mulţumesc că mi-a dat putere să le îngrijesc cu drag. Ştiu că tot El le face să crească şi să aducă rod îmbelşugat.” Deviza care mă însoţeşte de-a lungul drumului de acasă până la seră şi apoi de-a lungul întregii zile este următoarea: ,,Pot totul în Cristos care mă întăreşte”, deviză pe care o proclam cu roată puterea fiinţei mele în maşină în timp ce conduc, în seră în timp ce lucrez şi pretutindeni unde Domnul îmi poartă paşii.
Domnul, care ne surprinde mereu cu binefacerile Lui, a dăruit cel puţin un nume nou fiecărei femei participante la conferinţă. Dintre numele pe care El mi le-a dat le menţionez pe cele care mi-au plăcut îndeosebi: ,,Cea înţeleaptă”, ,,Cea  aducătoare de pace”, ,,Cea puternică în Cristos” , ,,Cea binecuvântată în tot lucrul mâinilor ei”. Toate aceste nume sunt dovezi clare ale dragostei Lui pentru mine, ale faptului că mă vrea şi
m-a adus la un nou nivel spiritual de neatins înainte.”

Rodica Baciu, Oradea

,,Cand ma gandesc la Conferinta Femeilor de la Mamaia 2011, o fac cu foarte mult drag,  deoarece am petrecut acolo alaturi de alte surori si prietene momente pline de har. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a oferit aceasta oportunitate de a participa, Ii multumesc Domnului ca prin sora Mariana am fost  invitata si ii multumesc sotului meu care m-a sprijinit  si incurajat ca sa particip. Toate temele au fost hranitoare , nu as putea sa aleg una singura sa zic ca doar aceea mi-a placut sau ca doar  din una mi-am hranit sufletul. Din fiecare tema am invatat cate ceva si  m-am hranit, asa incat m-am simtit plina de cuvant. Dorinta mea cu care am plecat a fost sa ma dedic mai mult lucrarilor Domnului, sa fiu mai  atenta la nevoile  celor  din jur, intrucat am primit  aceasta incurajare. Am inteles cat de valoroase suntem noi ca si femei si am vazut cat de minunat lucreaza Dumnezeu prin femei. Atunci cand ne intelegem aceasta valoare, cand fiecare
intelege versetul ca avem pret in ochii lui Dumnezeu si cand ne lasam modelate de El , pentru ca El sa se poata folosi de noi, nu unde noua ne place, ci unde El are nevoie, unde El stie ca e locul nostru , atunci cu adevarat putem fi o solutie si nu o victima. Femeia crestina este femeia pacii, aducatoare  de pace, si eu asta imi doresc sa fiu. Am inteles puterea rugaciunii: nu judeca, mai bine roaga-te! Domnul sa ne ajute ca sa facem asa.
Mi-au placut si m-au zidit si momentele de partasie  pe  grupe in care am reusit sa ne cunoastem mai bine, sa ne impartasim  si mai multe experiente cu Domnul.”

Mariana Dvorzsik, Oradea

Ar trebui pesemne să amintesc despre potentialul pe care Dumnezeu l-a pus in fiecare dintre noi, femeile, despre faptul atât de minunat de a ne completa una pe cealaltă, despre valoarea noastră ca femei, întrucât suntem unice şi speciale prin creaţie şi, îndeosebi, prin răscumpărarea făptuită de Domnul Isus.
Cert este că fiecare femeie participantă la conferinţă s-a întors acasă vindecată şi eliberată de multe poveri apăsătoare, mai mult a primit un nume nou care să-i valideze vindecarea, noul ei statut înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor. De exemplu, în ceea ce mă priveşte am fost surprinsă de noul meu nume: ,,Cea valoroasă” pe care Însuşi Domnul mi l-a dat şi m-a ajutat să-l accept în dreptul meu şi să mă identific cu el. Aş dori ca  această mare binecuvântare pe care am trăit-o  la Mamaia să se reverse din plin peste toate femeile din România!”

„Cea care nu se mai uita inapoi”

,, Inima mea este plina de multumire! in primul rand LUI…Lui Isus! Apoi multumesc tuturor celor care au facut posibil sa putem avea parte de aceasta extraordinara conferinta. Am primit mai mult decat am stiut sa cer…Dragoste, Putere, Invatatura si ce e mai important este ca aici Domnul mi-a dat o directie noua pentru viata mea ; directia LUI! Fiti binecuvantati ca ne-ati invatat cum putem sa fim o solutie…nu o victima! in imprejurarile care par ca ne doboara!”

Moni

,, M-am bucurat de tot ce mi-a fost oferit de Dumnezeu si de voi aici la mare…La o mare involburata si  mari inaltimi spirituale. Totul a fost splendid; si invatatura si surorile si partasia de la grup si atmosfera de dragoste si acceptare. Multumesc Domnului Isus pt voi toti”

Cristina

,, Dupa ce am ajuns acasa mi s-a parut ca totul a fost un vis. nu am fost niciodata la mare si nici la un asa eveniment. Eu am invatat aici ce inseamna sa te apropii de Dumnezeu. Nu am stiut ca se poate asa ceva!”

Mihaela

,, m-ati impresionat cu organizarea voastra. Cand ati avut timp sa pregatiti atatea? Nu mi-am putut imagina ca pot fi atatea femei odata…la un loc! Am invatat asa de multe de la voi. Multumesc ca m-ati invitat! L-am simtit pe Dumnezeu in mijlocul vostru si mi-a placut f mult cand am inteles ca pot primi un nume nou si eu ma numesc de acum,, Cea care incepe si duce la bun sfarsit”

Manuela Ciurar- responsabila cu atelierele de rugaciune

A fost necesar sa avem aceste ateliere de rugaciune in fiecare zi a conferintei.Prin rugaciune  a fost putere,s-a deschis o usa Duhului sfant sa se manifeste intr-un mod nou aducand inviorare spirituala, improspatare, pasiune, inflacarare, schimbare si transformare. Pot sa spun ca la atelierele de rugaciune au fost intalniri divine cu Tatal nostru unde am putut mijloci pentru binecuvantarea spirituala a acestei conferinte si pentru femeile care au venit cu diferite cauze. Zilnic au participat cel putin 30 de femei cu dar de mijlocire. Am plecat de la aceasta conferinta incurajata si cu o dorinta mai mare sa ma pun la dispozitia  Celui care mi-a dat un nou sens vieti mele si care a pus pe inima mea dorinta de a sta in spartura in rugaciune si mijlocire pentru altii.

Rodica Baciu – realizatoarea emisiunii „Intre noi femeile” – Credo TV.

As vrea sa stii ca apreciez mult ceea ce ai oferit femeilor si gasesc deosebit de folositor , ca sa fiu mai specifica voi enumera cateva lucruri :Un program de relaxare de care femeile au nevoie , fiecare dintre ele fiind tot timpul anului ocupata cu slujirea in familie , la biserica si la serviciu

  • O echipa de mijlocitori care au purtata evenimentul in rugaciune , si au stat la dispozitia celor care aveau nevoie de rugaciune pt probleme personale
  • Consilieri dedicati care s-au pus la dispozitia participantelor pt a rezolva problemele care nu si-au gasit rezolvare  pana atunci
  • Grupul de discutii  a  creat cadrul pt a se face relatii de la femeie la femeie
  • Invatatura mi s-a parut practica si prezenta Duhului Sfant a fost simtita la toate sesiunileRodica Baciu – realizatoarea emisiunii „Intre noi femeile” – Credo TV.

Lidia Coman – lidera femeilor din Medgidia

Femeile au fost atat de bucuroase ca pot participa la aceasta conferinta si apoi atat de fericite de ceea Dumnezeu le-a vorbit. Cred ca pentru prima oara le-am auzit discutand una cu alta si spunand cat de mult le-a vorbit Domnul si chiar le-au facut geloase pe cele care nu au reusit sa vina. Au fost mai mult de 60 de femei din Medgidia si satele din imprejurimi care au auzit Cuvantul lui Dumnezeu. Una dintre femei, necrestina, s-a hotartat sa-l urmeze pe Hristos, abia acum, desi a fost la biserica si inainte. Dumnezeu i-a vorbit si prin exemplul personal al vostru, al vorbitoarelor. A fost un timp special si mi-a placut foarte mult ca vorbitoarele au fost atat de diferite si ca lucrarile sunt asa de multe si de puternice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s